Emmer Compascuum - Berkenlaan 27

VERKOCHT 

";

Let op ! Sterk in prijs verlaagd!

Te koop aangeboden

Het woonhuis met erf en tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan de Berkenlaan 27 te 7881 RA Emmer Compascuum.

Het betreft  een  tussenwoning met  vrijstaand houten tuinhuis  en tuin. De  woning is gebouwd in ca. 1981 en op een goede locatie gelegen nabij het centrum van Emmer Compascuum, het betreft een kindvriendelijke buurt (speeltuin ligt op steenworp afstand). Door de ligging beschikt de woning over een zonnige tuin met veel privacy. Het betreft een sfeervolle  woning, welke modern is ingericht met een schitterend uitzicht over groenvoorzieningen. Voorzieningen als winkels, grote recreatievijver, sportvelden, openbaar vervoer en scholen zijn op loopafstand aanwezig. De woning ligt ca. 10 autominuten vanaf het centrum Emmen. De kamer is voorzien van een  'moderne' laminaatvloer, de slaapkamers zijn gedeeltelijk voorzien van laminaatvloeren.

Bouwaard, materialen en constructie:
Het betreft traditionele bouw, gemetselde spouwmuren van steen, vloeren van  beton, gedeeltelijk  dubbelglas  en dak met pannen gedekt.

Verwarming/Electra:
De woning wordt verwarmd d.m.v. een 'nieuwe' (bouwjaar ca. 2009)  Daalderop Combifort 24/50 ketel.

Bouwjaar/Ouderdom:
Ca. 1981

Indeling:

Begane grond:
'Hoofd' entree (v.v. plavuizen), toilet met fontein, L-vormige woonkamer, half open keuken (v.v. diverse inbouwapparatuur), bijkeuken/berging (v.v. plavuizen en deur naar tuin).

Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer (v.v. ligbad, vaste wastafel, radiator, wasmachine-aansluiting en afvoer) en vaste  'houten' trap naar de royale zolderverdieping.

Tweede verdieping:
Bergzolder,  mogelijkheid voor 4e slaapkamer (hier is tevens de c.v. ketel geplaatst).

Tuin:
De tuin voorzien van sierbestrating is ca. 77 m2.

Fraai aangelegde voor- en achtertuin. Achtertuin is gelegen op het zuid-oosten en bereikbaar via achterom. Losstaande houten tuinhuis (voorzien van tegelvloer, enkelglas, werkbank en stroom) van. ca. 7,34 m2

Indicatie woonoppervlakte en inhoud:
Woonoppervlakte: ca. 100 m2
Inhoud: ca. 300 m3

Kavelgrootte:
Het betreft een kavel van ca. 161 m2 eigen grond.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.