Veendam - Albert Cuyplaan 9

VERKOCHT 

";

Te koop aangeboden net opgeleverde ruime waterfrontwoning op het bastion, woning wordt geleverd incl. keukenwaardecheque t.w.v. 1000,- euro.

Het woonhuis met erf en tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan de Albert Cuyplaan 9 te 9646 EA Veendam.

Net opgeleverde ruime waterfrontwoning op het bastion. een zeer moderne woning met design elementen welke u zo kunt betrekken!

De woningen op Het Bastion vertonen eenheid in architectuur en vormgeving. Het Bastion krijgt hierdoor haar eigen specifieke sfeer en uitstraling. De woningen op Het Bastion zijn ruim en comfortabel en hebben een hoog afwerkingsniveau.

U komt Het Bastion binnen via een brug. Deze brug wordt aan weerszijden geflankeerd door heuse poortwoningen die regelrecht uit het water oprijzen. Grenzend aan de poortwoningen markeren moderne waterfrontwoningen. Deze waterfrontwoningen rijzen met hun gevels in blokjes van zes en zeven woningen uit op het water.

De waterfrontwoningen aan het water vormen de onneembare vestingmuur van het Bastioneiland. De kloeke, ruwe paarsrode steen versterkt dit gevoel. Het venster op de woningen refereert aan de kantelen van een middeleeuwse vestigingmuur.

Bouwaard, materialen en constructie:
Het betreft traditionele bouw, gemetselde spouwmuren van steen, vloeren van beton, dubbelglas en een 'plat' dak afgewerkt met bitumen.

Verwarming/Electra:
De woning wordt verwarmd d.m.v. een nieuwe Vaillant HR Pro CW4VHR ketel (2011).

Bouwjaar/Ouderdom:
Ca. 2008

Indeling:

Begane grond:
Hoofdentree / hal, voorzien van een moderne tegelvloer en brandmelder, toilet met fonteinkraan, meterkast. Ruime lichte L-vormige woonkamer met draairaam, openslaande deuren naar balkon, gelegen aan waterkant, balkon is gemaakt van gegalvaniseerd metaal in combinatie met kunststof en glas. Woonkamer is verder voorzien van een CV- radiator, aansluitpunten TV / telefoon, ruime inloopkast en nieuwe moderne laminaatvloer. Keukenruimte is voorzien van alle aansluitpunten en afvoerpunten voor een L-vormige keuken, nieuwe moderne laminaatvloer, thermostaat, CV- radiator en draairaam met vrij uitzicht.

Verdieping:
Overloop met brandmelder, inloopkast met CV ketel, mechanische ventilatie, aan -en afvoer wasmachine. Badkamer rondom betegeld, voorzien van designradiator, ligbad, seperate douche met thermostaatkraan, toilet en wastafel met spiegel. Drie slaapkamers, ouderslaapkamer voorzien van grote raampartij met draairaam en uitzicht op water partij, 2 overige slaapkamers mooie raampartij met draairaam en uitzicht op open veld. De bovenverdieping wordt bereikt via een wenteltrap met onderkwart en bovenkwart voorzien van vloerbedekking.

Alle kamers in de woning zijn voorzien van thermostaatkranen, alle houten kozijnen zijn voorzien van luchtroosters.

Tuin:
Balkon (ca. 2,5m x 1,5m) aan de voorzijde aanwezig, gelegen op het oosten. De achtertuin is gelegen op het westen, bereikbaar via achterom en is circa 42 m2 (circa 6m diep en 7m breed). Achtertuin is voorzien van looppad / terras van nieuwe zwarte tuintegels circa 36 m2.

Ligging:
Aan water, in nieuwe woonwijk en vrij uitzicht. Inhoud: ca. 407 m3

Garage:
Niet aanwezig, wel mogelijk in achtertuin, tevens genoeg parkeergelegenheid aan de straat.

Indicatie woonoppervlakte en inhoud:
Woonoppervlakte: ca. 138 m2
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 4 m2
Inhoud: ca. 407 m3

Kavelgrootte:
Het betreft een kavel van ca. 146 m2 eigen grond.

Bij aankoop huis wordt een waardecheque t.w.v. 1000,- euro aangeboden door Intreal keukens. De waardecheque is te besteden bij alle Intreal keuken vestigingen te Assen, Drachten, Uithuizen of Winschoten.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.