Meppel - Tuinweg 72

VERKOCHT 

";

Te koop aangeboden

Op een zeer geliefde woonlocatie in Meppel Zuid aan een rustige straat gelegen twee-onder-kapwoning. Het woonhuis met erf en tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan de Tuinweg 72 te 7944 AE Meppel. De woning wordt geleverd  incl. keukenwaardecheque t.w.v. 1000,- euro.

Het betreft de helft van een dubbel woonhuis met kantoor annex atelier ruimte. Gelegen aan een rustig kindvriendelijk woonerf, op loop afstand van het centrum (met alle voorzieningen) en de woning is vanaf de A28 en A32 uitstekend bereikbaar. 

Bouwaard, materialen en constructie:

Stenen spouwmuren, beschoten dak gedekt met betonpannen, plat dak gedekt met mastiek, vloeren van beton, grotendeels thermopane beglazing en de woning is door de jaren heen diverse malen aangepast. Het schilderwerk (zowel binnen als buiten) dateert grotendeels van 2011, tevens is de woning opnieuw ingevoegd.

Verwarming/Electra:
De woning wordt verwarmd d.m.v. een Agpo HR Econpact 127C ketel (2002).

Bouwjaar/Ouderdom:
Ca. 1978.

Indeling:

Begane grond:
Hoofdentree / hal met radiator, toilet met fonteinkraan, brandmelder, trapopgang naar de 1ste verdieping voorzien van nette vloerbedekking, rechte steektrap met bovenkwart, de woning is voorzien van meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar. Woonkamer is voorzien van een inloopkast, scheidingswand, 2 radiatoren, houten kozijnen, houten lambrisering, tv / telefoon / CAI aansluiting, tuindeur en grote raampartij met uizicht op de tuin. Aparte keuken met laminaatvloer, radiator, de keuken is voorzien van elektronische kookplaat/afzuigkap/kunststof kozijn/houten buitendeur met enkelglas/binnendeur naar kantoor- annex atelier ruimte en heeft een plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Kantoor annex atelier ruimte (ca. 2010 gebouwd) met radiator, water aansluiting, design spotjes verwerkt in het plafond, buitendeur, mooie raampartij met uitzicht op de weg, ook deze ruimte heeft een plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers, ouderslaapkamer voorzien van grote raampartij met draairaam en uitzicht op de straat, slaapkamer 2 is voorzien van mooie raampartij met draairaam en uitzicht op de tuin, slaapkamer 3 is voorzien van 2 grote ramen, waarvan 1 draairaam met uitzicht op de tuin en er ligt een laminaatvloer. Modern afgewerkte badkamer, rondom betegeld, voorzien van designradiator, hoekbad, seperaat doucheblok met thermostaatkraan, toilet, wastafel met spiegel en raam met uitzicht op straat. Gehele bovenverdieping is voorzien van aluminium 'binnen' kozijnen en alle slaapkamers hebben een radiator.

De 2de verdieping wordt bereikt via een vaste wenteltrap voorzien van vloerbedekking, deze 2de verdieping is voorzien van 2 dakramen (Velux), radiator, aan- en afvoer wasmachine en hier is tevens de c.v. ketel geplaatst. Geisoleerd dakbeschot gedekt met betonpannen.

Tuin:
De achtertuin is ca. 111m2, waarvan ca. 74 m2 is voorzien van 'sier' bestrating.
De voortuin is ca. 92 m2, waarvan ca. 68 m2 is voorzien van 'sier' bestrating

Fraai aangelegde voor- en achtertuin. Achtertuin is gelegen op het oosten en bereikbaar via achterom. Ruim parkeergelegenheid.

Indicatie woonoppervlakte en inhoud:
Woonoppervlakte: ca. 125 m2.

Inhoud woning: ca. 450 m3.

Kavelgrootte:
Het betreft een kavel van ca. 262 m2 eigen grond.

Bij aankoop huis wordt een waardecheque t.w.v. 1000,- euro  aangeboden door Intreal keukens. De waardecheque is te besteden bij alle Intreal keuken vestigingen te Assen, Drachten, Uithuizen  of Winschoten.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.