Nijlande - Nijlande 16

VERKOCHT 

";

Te koop aangeboden:

Schitterend vrij gelegen woonboerderij op een ruime kavel van maar liefst ca. 4415 m2 met dubbele garage c.q. werkplaats, staande en gelegen aan Nijlande 16 te 9452 VB Nijlande.

Het woonhuis is gebouwd in ca. 1930. Nijlande is een dorpje behorend tot de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Het dorp is gelegen ten noorden van de rijksweg N33, ten zuidwesten van Rolde. Een uniek plekje voor mensen die er van houden om vrij te wonen en toch op korte afstand van alle voorzieningen die het dorp Rolde en de stad Assen bieden.

Indeling:

Begane grond:
Hoofdentree / hal (v.v. moderne tegelvloer, hard houten zijdeur en rechte steektrap naar boven), woonkeuken (v.v. keuken, gaskachel/moederhaard, woonkamer (v.v. gemetselde schouw met moederhaard, badkamer rondom betegeld (v.v. douche, wastafel, mengkraan), toilet, 2e hal voorzien van betonvloer, bijkeuken (v.v. tegelvloer, aan- en afvoer wasmachine, vlizotrap naar bovenverdieping, deur naar buiten), slaapkamer 1 + 2 (v.v. gaskachel). Behalve de bovenramen is de benedenverdieping voorzien van dubbele beglazing.

Verdieping
Overloop, 2 eenvoudig afgetimmerde slaapkamers (v.v. houtenvloer), alle ramen zijn voorzien van enkelglas.

Zolder: Zolder van achterhuis is beloopbaar.

Bouwaard, materialen en constructie:
Het betreft traditionele bouw, halfsteens dragende binnenmuren, houten gordingen, een buitenmuur van steen met spouw, vloeren deels van hout en beton, gedeeltelijk dubbelglas in combinatie met houten kozijnen en het beschoten dak is gedekt met betonpannen. De boerderij is voorzien van een stenen brandmuur en enkele houten gebinten. Buitenom kunststof gootaftimmering + kunststof goten (ca. 2008).

Garage: Dubbele garage c.q. werkplaats, bouwjaar ca. 1970-1975, voorzien van 2 kanteldeuren, halfsteens muren, vloer van betonklinker, kunstofkozijnen, en het dak is voorzien van een met 'hardboard' beschoten sporenkap en gedekt met betonpannen. Afmetingen: ca. 7 mtr breed, ca. 6 mtr diep, nokhoogte ca. 5 mtr.

Tuin: De achtertuin ligt rondom de woning, dus vele mogelijkheden voor een terras. Moestuin en weilanden aanwezig.

Indeling woonhuis in m2:

Indeling begane grond: Entree/ hal (ca. 17 m2)
Woonkeuken (ca. 17,5 m2)
Woonkamer ( ca. 21,5 m2)
Tweede hal (ca. 2,6 m2)
Badkamer (ca. 2,75 m2)
WC (ca. 1,32 m2)
Bijkeuken (ca. 12,5 m2)
Slaapkamer 1 (ca. 13m2)
Slaapkamer 2 (ca. 12 m2)
Trap naar boven


Indeling verdieping:
Overloop (ca. 5 m2)
Slaapkamer 3 (ca. 9 m2)
Slaapkamer 4 (ca. 9 m2)
Zolderruimte (ca. 77,5 m2)

Indicatie woonoppervlakte en inhoud:
Woonoppervlakte: ca. 200 m2
Inhoud: ca. 475 m3

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.