Veelerveen - Tussenvenneweg 6

VERKOCHT 

";

Let op! In prijs verlaagd!

 

Te koop aangeboden:

Schitterend in het buitengebied van Veelerveen gelegen woonboerderij met diverse schuurruimtes op een perceel van ca. 2800 m2. Het betreft een Woonboerderij met aangebouwd schuurgedeelte en twee bijschuren. Het is eventueel mogelijk om tegen een meerprijs extra landbouwgrond (gelegen achter de gebouwen) bij te kopen, waardoor er in totaal 1.39.05 ha. grond (incl. ondergrond) wordt gekocht. De vraagprijs incl. de extra grond is: 234.500,- euro k.k. Zowel het woongedeelte als het aangebouwde schuurgedeelte verkeren in een goede staat van onderhoud, het geheel is eenvoudig ingericht. Het erf is ruim en voor een klein deel voorzien van erfverharding.

Het woongedeelte is gebouwd in ca. 1993 en is opgetrokken in een geisoleerde spouwmuur, de wanden zijn voorzien van stuc werk. De woning heeft een geisoleerd beschoten dak, het betreft een houten gordingen constructie, gedekt met 'bruine geglazuurde' pannen. De woning is op de begane grond en de verdiepingsvloer voorzien van beton vloeren. Op de begane grond bestaan de binnenuren uit halfsteens dragende muren. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Het woongedeelte voldoet aan de moderne eisen (o.a. keuken met inbouwapparatuur). De bovenverdieping is niet ingericht en als zolder in gebruik, dit gedeelte is redelijk eenvoudig te verbouwen tot meerdere slaapkamers. Er is ook een dakkapel op de woning geplaatst. Aangebouwd aan het woongedeelte bevindt zich het aangebouwde schuurgedeelte. De woning is rondom voorzien van roestvrij stalen goten die bedekt zijn met damwandplaten, kunststof kozijnen en een kunststof deur.

De woning is rondom voorzien van thermopane beglazing. De woning wordt verwarmd doormiddel van een nieuwe C.V. Ketel (2012). De woning is voorzien van: gas, warm- en koud stromend water, licht en riolering.

Indeling woonhuis:
Begane grond:
Zijentree met hal, meterkast en deur naar de kelder, woonkamer met inloopkast (opkamer, met daaronder kelder), woonkeuken, bijkeuken met rechte trap naar boven, badkamer (met douche, wastafel en w.c.), slaapkamer, deur naar het aangebouwde schuurgedeelte.

Verdieping:
Zolderruimte, niet verder ingericht.

Indeling bedrijfsgebouwen (behorende bij de woonboerderij):

Aangebouwd schuurgedeelte:
Het aangebouwde schuurgedeelte is eveneens gebouwd in ca. 1993 en heeft dezelfde constructie als het woongedeelte. Deze schuur is vrij overspannen en voorzien van een betonvloer en ruime overhead deur.

Dit schuurgedeelte heeft een oppervlake van: ca. 180 m2

Losstaande schuur1:
Het betreft hier een in ca. 1900 gebouwde losstaande schuur. De schuur is gebouwd doormiddel van een houten gebinten constructie in combinatie met een houten sporen kap. In de voorgevel bevindt zich een ruime schuifdeur. De wanden van de schuur zijn in stenen opgetrokken. In deze schuur bevindt zich de voormalige ligboxenstal. De schuur is deels verhard.

De schuur heeft een oppervlakte van: ca. 368 m2.

Losstaande schuur2:
Het betreft hier een in ca. 1900 gebouwde voormalige pootaardappelschuur. Deze schuur is voorzien van een houten schuifdeur.

De schuur heeft een oppervlakte van: ca. 48 m2.