Oudeschans - Koudehoek 4

VERKOCHT 

";

Te koop aangeboden:

Let op!! Tegen een zeer scherpe vraagprijs, deze ruime woonboerderij met bijbehorende schuren. De woonboerderij heeft door zijn agrarische bestemming diverse gebruiksmogelijkheden. Er bestaat tevens de mogelijkheid om een naastgelegen perceel landbouwgrond van ca. 6 bij te kopen.

Het betreft een grote woonboerderij met veel schuurruimte en ruime tuin/weide.

 

Kenmerken:
Bouwjaar: 1855
Woonoppervlakte: ca. 300 m2
Wooninhoud: ca. 880 m3
Traditionele dubbele aangebouwde schuur: ca. 1660 m2
Aangebouwde metalen hooi-/stro schuur: ca. 765 n2
Grondoppervlakte: 1 ha. 04 a. 56 ca.

Indeling woning:
Entree, Hal (ca. 17,9 m2), Ruime open woonkeuken (ca. 33,7 m2), Hal (ca. 3,5 m2), Badkamer 1 met douche en hangtoilet (ca. 2,8 m2), Badkamer 2 met ligbad (ca. 3,7 m2), Slaapkamer 1 (ca. 13,7 m2), Inbouwkast, Slaapkamer 2 (ca. 9,6 m2), Slaapkamer 3 (ca. 12,7 m2), Toilet (ca. 2,4 m2), Hal naar schuur gedeele (ca. 12,5 m2), Kantoor/Woonkamer met schouw (ca. 36,3 m2).

Het woongedeelte heeft rondom een fantastisch uitzicht en de boerderij is vrij gelegen.

Aangebouwde schuurgedeelte:

Deze grote schuur heeft een dubbele kap welke gedekt is met dakpannen. De schuur is in zijn geheel verhard met beton en betonklinkers. Deze schuur is uitermate geschikt voor opslag van allerhande materialen, tevens is deze schuur geschikt voor het houden van dieren. In het verleden zijn er eenden en schapen in deze schuur gehouden. De eenden houderij is nog steeds een goede financiele optie!! Deze schuur is eveneens geschikt om er binnen manege van te maken en is daarmee ook geschikt voor de paardenhouderij.

Tegen de traditionele schuur aan is een ruime hooi-/stroschuur gebouwd. Het betreft een stalen spanten constructie met damwandplaten op het dak, deze schuur is met betonklinkers verhard.

Er ligt voor en achter de boerderij een ruime erfverharding.

Slot info:
Pand met prima opties voor zowel een zakelijke invulling als wel voor de particuliere bewoning!!.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dagen.