VLAGTWEDDE - Mussel A Kanaal Zuid 6

VERKOCHT 

";

Te koop aangeboden uniek aan vaarwater gelegen woonboerderij:

De woonboerderij is schitterend gelegen net buiten het dorp Vlagtwedde en beschikt over een ruime inpandige schuurruimte van ca. 130 m2. Het geheel is gelegen op een kavel van ca. 4735 m2. Zowel het woongedeelte als het schuurgedeelte verkeerd in een goede staat van onderhoud. Het erf is voorzien van erf verharding en rondom de woonboerderij is een verzorgde tuin aangelegd. De woonboerderij is gebouwd in ca. 1954 en is in de loop van de jaren regelmatig gerenoveerd. Zo is o.a. de keuken gemoderniseerd, is het pand deels v.v. kunststof kozijnen en deels v.v. rolluiken. Het object is tevens goed geschikt voor het houden van paarden en ander kleinvee, de manege van Vlagtwedde is op loop afstand gelegen!

De woning is gelegen nabij het recreatiegebied "Parc Emslandermeer". Voorzieningen zoals supermarkten, huisartsenpraktijken, kledingwinkels zijn op korte afstand in het op "fiets" afstand gelegen dorp Vlagtwedde. Verder zijn er goede ontsluitingen met openbaar vervoer en zijn de uitvalswegen naar Winschoten, Stadskanaal en A31 nabij gelegen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, woonkamer (ca. 25 m2), hal met trapopgang en kelder, badkamer voorzien van ligbad en toilet, slaapkamer (ca. 9 m2), slaapkamer (ca. 16 m2), woonkeuken voorzien van luxe inbouw apparatuur (ca. 19 m2), bijkeuken met witgoedaansluiting (ca. 24 m2).

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers respectievelijk ca. 12 en ca. 14 m2 en een overloop.

Tevens is vanuit de woning de inpandige schuurruimte van ca. 130 m2 bereikbaar. Deze schuurruimte is voorzien van een betonvloer en een elektrische op afstand te bedienen overhead deur.

Tuin/omgeving:
De woning beschikt over een diepe, ruime en zonnige tuin rondom. De woonboerderij is landelijk gelegen aan het doorgaande vaarwater Mussel A Kanaal.

 

Bijzonderheden:

*Zeer ruime kavel van ca. 4735 m2

*Eventueel ca. 5500 m2 extra grond bij te kopen

*Schitterende locatie aan vaarwater en op fietsafstand van het dorp Vlagtwedde gelegen

*Nabij recreatiegebied "Parc Emslandermeer" gelegen

*Actieve manege op loopafstand gelegen