FINSTERWOLDE - Ekamperweg 33

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD 

";

Te koop aangeboden uniek aan natuurgebied gelegen woonboerderij (met optie tot bijkopen meer cultuurgrond)

De woonboerderij is schitterend gelegen aan de rand van het 200 ha. grote natuurgebied Reiderwolde!! en het recreatiegebied de Blauwestad met alle bijbehorende vaarrecreatie mogelijkheden!!

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 9626 m2. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een perceel grasland ter grootte van 2.20.73 hectare bij te kopen, dit perceel is gelegen tegenover de woonboerderij.

De woonboerderij is gebouwd in ca. 1933 en vrij gelegen. Het object is zeer geschikt voor het houden van paarden, het naast gelegen natuurgebied biedt ruime uitrij mogelijkheden. De grote aangebouwde schuur biedt diverse stallings- en opslagmogelijkheden.

De woning ligt buiten het dorp Finsterwolde en is gelegen nabij het woon en recreatiegebied de Blauwestad en de stad Winschoten. Voorzieningen zoals supermarkten, huisartspraktijken, kledingwinkels en scholen zijn op korte afstand aanwezig. Verder is de uitvalsweg A7 richting Groningen en Duitsland nabij gelegen.

Indeling:

Begane grond: Zijentree/hal met trap naar boven, voorkamer, slaapkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken, hal met zijdeur en deur naar de schuur, badkamer, toilet.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich 1 slaapkamer en een overloop.

Tevens is vanuit de woning de inpandige schuurruimte van ca 638 m2 bereikbaar. Deze schuurruimte is op verschillende manieren in te richten en te gebruiken.

Tuin/omgeving:

De woning beschikt over een diepe, ruime en zonnige tuin rondom. Tevens is er rondom weiland gelegen. De woonboerderij is landelijk gelegen aan een doorgaande weg en een natuurgebied.

 

Bijzonderheden:

*Zeer ruime kavel van 9626 m2

*Eventueel is er een kavel van: 2.20.73 ha. extra bij te kopen

*Schitterende locatie gelegen aan het natuurgebied Reiderwolde en het recreatiegebied de Blauwestad

*Grote schuur te gebruiken voor allerlei doeleinden

*Ideale locatie voor het houden van paarden

 

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.