Vriescheloo - Dorpsstraat 83

vraagprijs € 374.500,- 

";

Unieke vrijstaande woning op een droom plek!

Bezichtig nu jouw droomhuis wanneer jou dit het beste past! Bij dit leuke huis heb je de mogelijkheid om op je eigen gemak zonder tijdsdruk het huis te bezichtigen, niet virtueel maar gewoon in het echt! Wil je een afspraak s ochtends, s avonds of in het weekend plannen, bel of mail dan even met ons kantoor. Dan vertellen wij je verder hoe het werkt.

Verkoper aan het woord:

Na meer dan 20 jaar te hebben genoten van dit fantastische plekje wordt het tijd om het door te geven aan een nieuwe eigenaar. Door uitbreiding van werk en hobby gaan wij een dorp verderop wonen, vandaar dat onze fijne vrijstaande woning nu te koop staat.

Het betreft een ruime woning op een zeer ruime kavel van maar liefst 7751 m2. Ideaal voor gezinnen, waarbij er alle ruimte is voor het houden van paarden of pony s. Daarnaast is er een mogelijkheid voor een of meerdere thuiswerk plekken, daarvoor zijn er verschillende kantoor ruimtes aanwezig. Deze extra ruimtes kunnen eventueel ingericht worden tot praktijkruimte of zorgruimtes indien er sprake is van mantelzorg. Uiteraard kunnen de extra ruimtes ook worden ingericht tot woonruimtes bijvoorbeeld voor een tv kamer of chillhoek.

De gehele dag is er een mooie plek rondom het huis te vinden waar je uitgebreid van de zon of juist schaduw kunt genieten! Er liggen een tweetal weides en een paarden rijbak naast de woning. Je woont hier op ca. 10 auto minuten van de plaatsen Winschoten en Vlagtwedde, in deze plaatsen zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Het dorp Vriescheloo is rustig en kindvriendelijk, maar je bent met de auto ook in ca. 10 minuten op de A7 richting de stad Groningen of Duitsland. Voor een mooie wandeltocht is het ideaal dat het pand een directe verbinding heeft met het achtergelegen bos- en natuurgebied. De COOP en een school zitten tevens op fietsafstand.

Conform meetinstructie NEN-normering 2580 op locatie ingemeten: Woonruimte: 179 m2; Overige inpandige ruimte: 9,7 m2; Bruto inhoud woonhuis: 672 m3.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, bijkeuken, open keuken en woonkamer (L vormig), hal met toilet, voorraadkast, meterkast, trap naar boven en zijentree. Vanuit de centrale hal/entree is ook het tweede woon-/kantoorgedeelte te bereiken met daarin een ruime spreekkamer (met keukenblok), kantoor en trap naar boven.
Eerste verdieping: Eerste deel verdieping: Overloop, drie slaapkamers, inloopkast en badkamer voorzien van douche en wastafel (vernieuwd in 2019). Tweede deel verdieping: Is voorzien van twee ruime kantoren, waarbij er zeer veel bergruimte aanwezig is achter de knieschotten, welke van schuifdeuren zijn voorzien.
Tweede verdieping: Via vlizo trap te bereiken zolderverdieping.

De woning ligt ca. 150 meter van de openbare weg en is toegankelijk via een verharde toegangsweg, hierdoor is de woning uitermate vrij gelegen en ervaar je een hoge mate van privacy in en rondom de woning. Er is een ideale mogelijkheid voor het houden van paarden en pony s, daarvoor zijn er twee weides en een rijbak aanwezig, welke voorzien is van een nieuwe houten omheining.

 

 

Bijzonderheden woning:

-Badkamer vernieuwd in 2019;
-Woning is aangesloten op het glasvezel netwerk;
-Woonoppervlakte maar liefst 179 m2;
-3 ruime kantoor-/werk ruimtes aanwezig, ideaal voor thuiswerk plekken! (deze ruimtes zijn ook als praktijkruimte, mantelzorg ruimtes of als extra woonruimte te gebruiken);
-Deel van de woning voorzien van vloerverwarming;
-Groot deel van de woning voorzien van kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof gevelbekleding (keralit);
-Voor een deel voorzien van rolluiken;
-Zeer ruime kavel van 7751 m2;
-2 houten tuinschuren aanwezig (ca. 2,80 x 4,80 mtr. en ca. 2,50 x 5,00 mtr.);
-Directe toegang tot het achter gelegen bos- en natuur gebied;
-Mogelijkheid tot het houden van paarden of pony s;
-Unieke vrij gelegen kavel;

Wij nodigen u van harte uit om de woning en omgeving te komen bekijken!

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.