VERKOCHT!

Unieke vrijstaande woonboerderij gelegen op een steenworp afstand van Stadskanaal!

Bezichtig nu jouw droomhuis wanneer jou dit het beste past! Bij deze leuke woonboerderij heb je de mogelijkheid om op je eigen gemak zonder tijdsdruk het huis te bezichtigen, niet virtueel maar gewoon in het echt! Wil je een afspraak plannen, neem dan even contact op met ons kantoor. Dan vertellen wij je verder hoe het werkt! Bij voorkeur bezichtigingsaanvragen per email.

Het betreft een ruime woonboerderij (oorspronkelijke bouwjaar ca. 1929, door de jaren heen verder verbouwd) op een zeer ruime kavel van maar liefst 17880 m2. Ideaal voor gezinnen, waarbij er alle ruimte is voor het houden van paarden, pony’s of ander kleinvee. Daarnaast is er een mogelijkheid voor één of meerdere thuiswerk plekken, deze zijn makkelijk te realiseren in het aangebouwde schuurgedeelte.

De gehele dag is er een mooie plek rondom het huis te vinden waar je uitgebreid van de zon of juist schaduw kunt genieten! Er ligt een mooie kavel landbouwgrond achter de woonboerderij met daarop deels een paardenrijbak en deels een weide. Je woont hier mooi tussen de plaatsen Onstwedde en Stadskanaal, daarnaast zijn in de omgeving alle benodigde voorzieningen aanwezig en ligt de snelweg niet ver weg. De dorpen Onstwedde en Stadskanaal zijn rustig en kindvriendelijk en voor een mooie wandeltocht ideaal gelegen, daarnaast zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig.

Conform meetinstructie NEN-normering 2580 op locatie ingemeten: Woonruimte: 167 m2; Overige inpandige ruimte: 658 m2; Externe bergruimte: 418m2; Bruto inhoud woonhuis/aangebouwde schuur: 5526 m3.

Indeling:

Begane grond: (zij)entree, bijkeuken, toilet, wasruimte, berging en deur naar schuurgedeelte, (leef)keuken, hal met voordeur en trap naar boven, woonkamer (grotendeels voorzien van thermopane beglazing.

Eerste verdieping (toegankelijk met via een trap vanuit de hal: Overloop, badkamer met ligbad, douche en wastafel en 3 slaapkamers (deels voorzien van dakramen.

Aangebouwd schuurgedeelte:

Voorzien van 6 paardenboxen met openslaande (raam) luiken en een groot opslaggedeelte.

Buiten:

De woonboerderij is vrij gelegen en je ervaart een hoge mate van privacy in en rond de woonboerderij. De zonnige tuin ligt rondom de woonboerderij en er is ruimte voor meerdere terrassen waardoor je altijd in de zon of schaduw kunt vertoeven. Er is een ideale mogelijkheid voor het houden van paarden of pony’s, daarvoor is er een grote weide en de mogelijkheid tot het ombouwen van de naastgelegen schuur tot een binnen rijbak aanwezig. Naast de woonboerderij staat een mooie schuur (met vrije overspanning) van ca. 450 m2 (bouwjaar ca. 1986).

Bijzonderheden woning:

De woonboerderij is (deels) voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren;

De woonboerderij is recent voorzien van nieuwe dakplaten en dakpannen;

De woonboerderij is deels na geïsoleerd;

Woonoppervlakte maar liefst 167 m2, met mogelijkheden tot forse uitbreiding;

De woonboerderij is grotendeels deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen met thermopane beglazing;

De woonboerderij is voorzien van kunststof schuifpui en kunststof goten;

Zeer ruime kavel van 17880 m2;

Er staat 1 ruime extra schuur op het erf;

De daken van de schuren zijn deels gedekt met asbest houdende- en deels met asbestvrije dakplaten;

Mogelijkheid tot het houden van paarden of pony’s;

Unieke vrij gelegen kavel;

De woonboerderij heeft een agrarische bestemming, is eventueel om te zetten in een woonbestemming;

Wij nodigen u van harte uit om de woning en omgeving te komen bekijken!

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.