Uniek vrij gelegen en ruim opgezet agrarisch gebouwencomplex op een kavel van ca. 1.57.51 ha.

Het gebouwencomplex bestaat uit de volgende opstallen:


Woning:
De boerenbehuizing (gebouwd ca. 1948, verbouwd ca. 1999), is rondom opgetrokken in steens muren. De woning heeft een geïsoleerde kap en is gedekt met dakpanplaten. De woning is op de begane grond in zijn geheel voorzien van een beton vloer, de verdiepingsvloer is ook van beton. Op de begane grond bestaan de binnenmuren uit halfsteens dragende muren. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en het betreft een degelijke woning. De bovenverdieping is ingericht met een overloop met daaraan gelegen 2 ruime kamers. De woning is voorzien van kunststof kozijnen in combinatie met thermopane beglazing. De woning wordt verwarmd doormiddel van een HR-combiketel.


Indeling:
Benedenverdieping:
Voordeur, hal, woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, hal met trap naar boven
Bovenverdieping:
Overloop, slaapkamer, slaapkamer.
De woning is voorzien van: gas, warm- en koud stromend water, elektra, riolering en CAI.
De woning heeft een inhoud van: ca. 475 m3


Aangebouwd schuurgedeelte:
Het aangebouwde schuurgedeelte is gebouwd (bouwjaar ca. 1948) middels een houten gebinten dakconstructie en gedekt met dakpannen. Deze schuur is gebouwd in een steens muur en voorzien van houten draaideuren.
Afmetingen: ca. 440 m2


Vrijstaande kapschuur:
De vrijstaande kapschuur is gebouwd (bouwjaar ca. 1960/1965) middels een houten gebinten dakconstructie en het zadeldak is gedekt met dakpannen. De schuur is deels voorzien van een stenen muur en deels van beplating. De schuur is voor een deel open en geschikt voor de opslag van allerhande materialen. De schuur is voorzien van een verharde vloer.
Afmetingen: ca. 410 m2


Vrijstaande werktuigenloods/werkplaats:
Het betreft een vrijstaande werktuigenloods/werkplaats (bouwjaar ca. 2003) opgetrokken in stalen spanten, houten gordingen, wanden van damwand profielplaten en stalen platen op het dak. Deze schuur is rondom geïsoleerd en de vloer is verhard met een vloeistof dichte betonvloer. De schuur is voorzien van 1 metalen loopdeur en een grote overhead deur. Tevens is de schuur voorzien van krachtstroom. Deze schuur is in gebruik als werkplaats.
Afmetingen: ca. 225 m2


Vrijstaande werktuigenloods/kapschuur:
Het betreft een vrijstaande werktuigenloods/kapschuur (bouwjaar ca. 2014) opgetrokken in stalen spanten, stalen gordingen, wanden van damwand profielplaten en stalen platen op het dak. Deze schuur is niet geïsoleerd en open aan de voorkant. De vloer is verhard met beton klinkers. Deze schuur is in gebruik als werktuigenberging.
Afmetingen: ca. 1750 m2


Vrijstaande sorteerhal/laaddoks/kantine/kantoren:
Het betreft een vrijstaand gebouw (bouwjaar ca. 2014) opgetrokken in stalen spanten, stalen gordingen, wanden van platen en stalen platen op het dak. Deze schuur is rondom geïsoleerd en de vloer is verhard met een vloeistof dichte betonvloer. De schuur is voorzien van verschillende metalen loopdeuren, een grote overhead deur en twee laaddoks met liften en overheaddeuren. Tevens is de schuur voorzien van krachtstroom. Deze schuur is in gebruik als sorteer- en overslag hal. Voor in dit gebouw zijn de verschillende kantoren, toiletten en op de verdieping de grote kantine (met vloerverwarming en keuken) gevestigd.
Afmetingen sorteerhal incl. kantoren en kantine: ca. 1250 m2
Afmetingen laaddoks: ca. 110 m2


Rondom het gebouwencomplex is een ruime erf verharding aangelegd van beton, betonplaten en betonklinkers, totaal ca. 8000 m2.
Er worden geen productierechten mee verkocht.


Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg tot stand gekomen. Echter voor eventuele veranderingen en drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid dragen.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.